Skip to main content

Dubrovkinja Dženita Lazarević osnovala je sa suradnicima Zakladu Pomozimo djeci s invaliditetom.

“Došlo vrijeme da otkrijemo što smo Andrijana Žderić i ja radile kod javnog bilježnika.

Našim dugogodišnjim radom na terenu i prije GI PDSI a i poslije u Radnom timu GI PDSI uvidjele smo da ostaje jedan problem dugoročno, a riješit ga se može samo na način da osnujemo Zakladu Pomozimo djeci s invaliditetom. Sjedište joj je u Dubrovniku jer promatrajući na terenu uvidjeli smo da je u zadnjih nekoliko godina Grad Dubrovnik jedini napravio najveći iskorak prema OSI.

Zaklada će se baviti humanitarnim radom na području cijele Republike Hrvatske. Za koji dan predstavit ćemo i web stranicu Zaklade. Zakladnici smo Andrijana Žderic, Udruga Poseban Prijatelj,Udruga Visoki Jablani i ja.

Upravni odbor Zaklade me je izabrao za Upraviteljicu, a tu dužnost ću obavljati slijedećih 5 godina. Svi koji smo u Zakladi radimo isključivo volonterski. Zaklada je humanitarnog karaktera, pomagat će obiteljima djece s teškoćama i OSI u prilagodbi stanovanja. Toliko puta ste nas pitali oko financiranja prilagodbi,najčešće kupaonica, znali smo da jedino putem Zaklade možemo pomoći u prilagodbi. Imamo jako puno ideja a nadamo se i da ćete nas i Vi podržati. Udruga Poseban prijatelj uz financijsku podršku Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije tiskala je slikovnicu naše mame Jelena Mašek koja se zove Mi, superjunaci! Cijena joj je 8 eura i cijeli iznos od prodaje ide direktno na račun Zaklade.

Posebnu zahvalnost upućujemo sudskoj vještakinji za knjigovodstvo gdji Mariti Kisić Kamić koja nam je elaborat napravila besplatno”, objavila je Lazarević.

Izvor:

https://dubrovackidnevnik.net.hr/vijesti/grad/dzenita-lazarevic-osnovala-zakladu-pomozimo-djeci-s-invaliditetom-podrsku-dajte-kupnjom-slikovnice?fbclid=IwAR3exN1aUaSdjTDeuUlV3tH9C7v6aTcarIOFwmf6ZYucy91C151PfZt5-aI

Leave a Reply

Skip to content